Vacatures

Advocaat – commerciële contractenrecht

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Ben jij advocaat en ben je gespecialiseerd in het (commerciële) contractenrecht, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Profiel

·       Werk jij graag aan aansprekende en omvangrijke projecten in een collegiaal team?

·       Hecht jij waarde aan kwalitatief hoogwaardig adviseren en procederen?

·       Ben jij nauwgezet en consciëntieus?

·       Wil jij jezelf blijven ontwikkelen?

·       Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal uitstekend?

·       Beschik jij over proceservaring?

·       Wil jij een nieuwe stap zetten in jouw carrière?

Dan komen wij graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

 

Ons aanbod

·       Diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen tot een topspecialist.

·       Werken in een dynamische omgeving.

·       Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Over Born Legal

Born Legal is een toonaangevend niche advocatenkantoor. Wij adviseren en procederen over aanbestedingen en commerciële contracten. Het kan daarbij gaan om rechtsverhoudingen tussen overheid en bedrijven (leveranciers, aannemers, ontwikkelaars, dienstverleners) of tussen bedrijven onderling. Vaak gaat het om unieke projecten waarvoor op maat gesneden oplossingen nodig zijn.

Onze advocaten en adviseurs zijn specialisten, maar hebben wel een brede focus. Tot onze clientèle behoren internationale bedrijven in de maakindustrie, aannemers, projectontwikkelaars, IT-leveranciers, dienstverleners, overheid, zorg- en onderwijsinstellingen. Ons team bestaat uit energieke advocaten en adviseurs die passie hebben voor hun vak en houden van uitdagingen. Born Legal is gevestigd op het Brainport businesspark Flight Forum in Eindhoven. Ons kantoor is gevestigd in het Luchtruim. Het Luchtruim is een inspirerende en plezierige plek om te werken en te vertoeven.

Onze advocaten en adviseurs hebben regelmatig overleg over juridisch inhoudelijke zaken. Wij vinden een collegiale en goede sfeer zeer belangrijk. Daarom lunchen we gezamenlijk, sluiten de week af met een borrel en organiseren we regelmatig activiteiten buiten kantoor.

Solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Vul dan onderstaand contactformulier in en voeg je CV en motivatiebrief toe. Bij vragen neem gerust contact op met Anja van den Borne via 06 250 017 91.