Agenda

22 mei 2019 – Aon / Born Legal: Lunch & Learn

Impactvolle, technologisch ontwikkelingen in de Bouwsector in beeld! Wat kunt u nu doen om te anticiperen?

Tijdens de Lunch & Learn op woensdag 22 mei aanstaande praten wij u bij over de belangrijkste ontwikkelingen van de komende jaren voor de bouw- en installatiebranche. Wat betekent dit voor u als ondernemer en/of opdrachtgever? Hoe veranderen de juridische verhoudingen en bijbehorende oplossingen? Welke aandacht vragen deze ontwikkelingen op het gebied van digitale risico’s?

Peter van Limpt, advocaat / partner bij Born Legal, is een van de sprekers tijdens de bijeenkomst.

Zie de aanmeldpagina voor meer informatie over het programma en om u kosteloos aan te melden. De bijeenkomst vindt plaats in omgeving Eindhoven van 10.30 tot 13.15 uur.

VU Law acadamy

15 en 22 mei 2019  – College leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers

Woensdag 15 en 22 mei 2019 geeft advocaat Anja van den Borne van Born Legal een college voor de leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers, bij VU Law Academy. De colleges staan in het teken van de gunningscriteria. Anja geeft tijdens de colleges inzicht in hoe gunningscriteria dienen te worden geformuleerd en – na inschrijving door inschrijvers – te worden toegepast. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de gunningscriteria (beste PKV, laagste kosten berekend op basis van kosteneffectiviteit en laagste prijs), de gevolgen van het wijzigen van gunningscriteria, de gunningsbeslissing en de motivering, verificatie van de inschrijvingen, abnormaal lage inschrijvingen, ongeldige inschrijvingen, strategisch en manipulatief inschrijven en de totstandkoming van de overeenkomst.

Wilt u deelnemen aan deze leergang? Voor meer informatie en deelname verwijzen wij u naar de website van Vulaw – Leergang aanbestedingsrecht voor inkopers.