Vacature overzicht

Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.

Werken bij Born Legal

Born Legal is een toonaangevend niche advocatenkantoor. Wij adviseren en procederen over aanbestedingen en commerciële contracten. Het kan daarbij gaan om rechtsverhoudingen tussen overheid en bedrijven (leveranciers, aannemers, ontwikkelaars, dienstverleners) of tussen bedrijven onderling. Vaak gaat het om unieke projecten waarvoor op maat gesneden oplossingen nodig zijn.

Onze advocaten en adviseurs zijn specialisten, maar hebben wel een brede focus. Tot onze clientèle behoren internationale bedrijven in de maakindustrie, aannemers, projectontwikkelaars, IT-leveranciers, dienstverleners, overheid, zorg- en onderwijsinstellingen. Ons team bestaat uit energieke advocaten en adviseurs die passie hebben voor hun vak en die graag worden uitgedaagd. Born Legal is gevestigd op het Brainport businesspark Flight Forum in Eindhoven. Ons kantoor is gevestigd in het Luchtruim. Het Luchtruim is een inspirerende en plezierige plek om te werken en te vertoeven.

Onze advocaten en adviseurs hebben regelmatig overleg over juridisch inhoudelijke zaken. Wij vinden een collegiale en goede sfeer zeer belangrijk. Daarom lunchen we gezamenlijk, sluiten de week af met een borrel en organiseren we regelmatig activiteiten buiten kantoor.